Bedrijfsontruiming

Bespaar tijd

Het ontruimen van een kantoor, school, restaurant of ander bedrijfspand kan veel tijd en inspanning kosten. Er is vaak veel meubilair aanwezig en ook zijn machines, stellingen, vloerbedekking en systeemplafonds veelvoorkomend. Het pand binnen korte tijd bezemschoon opleveren, kan daarom nog best eens een lastige opgave worden. Schakel daarom de vakmensen van Direct Woningontruiming in! Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontruimen van verschillende soorten bedrijfspanden kunnen wij ook uw bedrijfspand leeghalen en helemaal schoon en in originele staat opleveren.

Ons plan van aanpak: van A tot Z geregeld

Wanneer u Direct Woningontruiming inschakelt, stellen we na het kennismakingsgesprek eerst een op maat gemaakte prijsopgave voor u op. Hierin staan de werkzaamheden beschreven die we voor u gaan uitvoeren en wat deze werkzaamheden zullen kosten. Ook de uiterste opleverdatum staat vermeld. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies wat we gaan doen, wanneer we dat gaan doen, en hoeveel u dat zal kosten.

Vervolgens gaan we op de afgesproken datum aan de slag in uw bedrijfspand. Op een gestructureerde manier halen we het meubilair uit het pand en vervoeren deze naar een nieuwe (tijdelijke) bestemming. Vervolgens gaan we aan de slag met eventuele andere objecten, zoals machines, tapijt en ander materiaal. Het restmateriaal wat dit oplevert wordt gescheiden en op milieuvriendelijke wijze afgevoerd.

Wilt u geen omkijken hebben naar de ontruiming van uw bedrijfspand? Direct Woningontruiming neemt het graag van u uit handen. Met een snelle aanpak, klantgerichte service en een goede prijs-kwaliteitverhouding zorgen wij ervoor dat uw bedrijfspand binnen de kortste keren klaar is voor oplevering.

Gebruik maken van onze diensten?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte