Ontruimen en verhuizen

Gaat u of een dierbare binnenkort verhuizen?

Een groot deel van het verhuisproces is het klaarmaken van uw oude woning en alle spullen laten vervoeren naar een nieuwe (tijdelijke) locatie. In een ideale situatie gebeurt dit efficiënt én zonder schade. Het ontruimen van een woning en het verhuizen van zoveel spullen en meubilair is echter een taak die niet onderschat mag worden. Het ontruimen en verhuizen vergt namelijk veel fysieke inspanning en tijd. Heeft u één van deze vereisten niet (of beide)? Schakel dan Direct Woningontruiming in!

Waarom Direct Woningontruiming inschakelen voor het ontruimen en verhuizen van uw woning en spullen?

Wij begrijpen als geen ander hoe stressvol een verhuizing kan zijn. Het moet snel gebeuren, maar tegelijkertijd vergt het ontzettend veel tijd om bijvoorbeeld het transport te regelen, de spullen te vervoeren én ook nog eens schoon te maken. Direct Woningontruiming neemt dit alles (en meer) van u uit handen, zodat u zich volledig kunt focussen op de andere aspecten van de verhuizing.

Wij bieden u een volledig pakket aan hulp bij het verhuizen. Zo zorgen wij ervoor dat de spullen op gestructureerde wijze met onze eigen wagens naar een (tijdelijke) nieuwe locatie worden gebracht, waarbij zorgvuldigheid voorop staat. Vervolgens maken wij de woning klaar voor oplevering – een schoonmaakbeurt kan hier natuurlijk niet ontbreken. Voordat wij hiermee aan de slag gaan, zorgen wij ervoor dat we samen met u een helder plan van aanpak hebben opgesteld. Hierin staat wat we precies gaan doen, wanneer dit gaat gebeuren en wat het mag kosten.

Service en zorgvuldigheid staan bij ons voorop. We denken dus graag met u mee hoe de ontruiming en verhuizing het beste gedaan kunnen worden – en natuurlijk voeren we deze taken ook voor u uit. Heeft u interesse in Direct Woningontruiming als uw partner voor de verhuizing? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op!

Gebruik maken van onze diensen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte