Woningontruiming

Laat snel en professioneel uw of de woning van een dierbare ontruimen.

Gaat u binnenkort verhuizen? Of moet u de woning van een dierbare laten ontruimen na overlijden? Wat de situatie ook is, het is belangrijk dat de woningontruiming goed moet gebeuren, het liefst zo efficiënt en zorgvuldig mogelijk. Het ontruimen van een woning kost namelijk niet alleen veel tijd, het is ook een lichamelijke inspanning die u niet moet onderschatten. Daarnaast is het ontruimen van een woning van uw dierbare ook een emotioneel beladen gebeurtenis. Bent u emotioneel of lichamelijk niet in staat om de woning te ontruimen? Direct Woningontruiming staat voor u klaar om de woningontruiming van u uit handen te nemen.

Alle ruimtes worden bezemschoon opgeleverd. Bezemschoon opleveren betekent meer dan alleen leeghalen van een woning. Voor één vaste prijs:

  • Verwijderen wij gordijnrails.
  • Dichten we gaatjes in de muren.
  • Verwijderen we vloerbedekking.
  • Voeren we alles netjes af.

Hoe gaan wij voor u aan de slag?

Onze ontruimers hebben door de jaren heen talloze woningen ontruimd. Daardoor kunnen wij zo snel en efficiënt mogelijk het meubilair uit uw woning of dat van een dierbare halen en op een gestructureerde manier verzamelen, om de meubels vervolgens naar de nieuwe bestemming te vervoeren. Voordat we de deur achter ons dichttrekken, zorgen we er natuurlijk voor dat de woning ook schoon wordt achtergelaten. Voorafgaand brengen wij de werkzaamheden in kaart en maken wij een prijsopgave voor u klaar, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Al met al helpen wij u graag bij de oplevering van uw woning of dat van een dierbare, waarbij service en zorgvuldigheid voorop staan.

Direct Woningontruiming inschakelen voor het ontruimen van uw woning of dat van een dierbare? Neem dan contact met ons op. Ook voor vragen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Gebruik maken van onze diensten?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte