Speciale ontruiming

Soms voldoet een standaard woningontruiming niet.

Dit is bijvoorbeeld het geval als de woning compleet vol staat met spullen of als de woning ernstig vervuild is. In deze gevallen bieden wij een speciale ontruimingsdienst aan. Of het nu gaat om uw eigen woning of dat van een dierbare, de specialisten van Direct Woningontruiming staan voor u klaar om op discrete wijze de woning schoon te maken en te ontdoen van spullen.

Waarom Direct Woningontruiming inschakelen voor de speciale ontruiming?

Een woning kan zwaar vervuild raken om verschillende redenen. Bij een seniorenverhuizing kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de bewoners fysiek of mentaal niet meer in staat waren om het huis te onderhouden. Ook kan het zijn dat u de woning van een overleden dierbare moet ontruimen, en het meer werk blijkt te zijn dan voorheen gedacht.

Het ontruimen van een woning is vaak al een emotionele gebeurtenis, maar in zo’n situatie is het alleen maar schrijnender. Bij Direct Woningontruiming begrijpen we dat als geen ander. Door onze jarenlange ervaring in het ontruimen van – soms zwaar – vervuilde woningen kunnen wij u ook uit de brand helpen. Wanneer een kleine schoonmaak niet genoeg is, komen onze specialisten graag langs met expertise en de juiste materialen om de woning grondig schoon te maken. De spullen worden uit de woning gehaald en, in overleg met u, naar een nieuwe (tijdelijke) locatie vervoerd of op milieuvriendelijke wijze afgevoerd.

Hoe de situatie er ook voor u uitziet, onze specialisten weten waar ze moeten beginnen met de speciale ontruiming. Heeft u daarom een klus voor ons? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de situatie en wat wij voor u kunnen betekenen.

Gebruik maken van onze diensten?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte