Inboedel ontruiming

Onderschat het ontruimen van uw inboedel niet – laat het doen door een professional.

Wanneer een woning opgeleverd moet worden, is het de bedoeling dat het huis (waar mogelijk) naar originele staat wordt teruggebracht. Een groot onderdeel hiervan is het ontruimen van de inboedel. Het verplaatsen, inpakken en vervoeren van de inboedel is een overweldigende taak die niet onderschat kan worden. Het kost namelijk veel fysieke inspanning en daarnaast ook veel tijd. Heeft u niet de tijd of de middelen om zelf uw inboedel te ontruimen? Geen zorgen, Direct Woningontruiming helpt u hier graag bij.

Wat te doen met uw inboedel?

Schakelt u Direct Woningontruiming in voor het ontruimen van uw inboedel? Dan bent u verzekerd van een transparante en zorgvuldige aanpak. Zo brengen we vooraf de werkzaamheden in kaart en hangen daar een prijskaartje aan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens gaan we aan de slag met het inpakken en verplaatsen van de inboedel. De goederen worden middels een overzichtelijke structuur in dozen gestopt en vervoerd naar een nieuwe (tijdelijke) locatie. Zorgvuldigheid en efficiëntie staan hierbij voorop.

Kortom: wij nemen alle zorgen uit handen op het gebied van inboedel ontruiming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. De specialisten van Direct Woningontruiming gaan graag voor u aan de slag!

Gebruik maken van onze diensten?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte