Senioren verhuizen

Gaat u als senior binnenkort verhuizen en heeft u hulp nodig?

Of gaat één van uw dierbaren binnenkort verhuizen, maar heeft u zelf helaas geen tijd om te helpen bij de verhuizing? Direct Woningontruiming biedt een speciale service aan voor het verhuizen van de dierbare spullen van senioren.

Hoe bieden de specialisten van Direct Woningontruiming hulp aan verhuizende senioren?

Een verhuizing is vaak een stressvolle periode voor alle betrokkenen: er moet ontzettend veel geregeld worden. Het volledig ontruimen en schoonmaken van uw woning is vaak geen taak waar u tijd óf zin voor heeft. Daarnaast is het optillen en verplaatsen van meubilair een fysieke inspanning die zeker niet onderschat mag worden. Direct Woningontruiming helpt graag bij de verhuizing van senioren door alle zorgen rondom het opleveren van de woning uit handen te nemen.

Tijdens de verhuizing wilt u zo weinig mogelijk aan uw hoofd hebben. Begrijpelijk! Daarom bespreken wij graag alle wensen vooraf met u door, zodat u precies weet hoe de verhuizing eruit gaat zien en wat wij voor u zullen doen, wanneer dit gebeurt en hoeveel dit zal gaan kosten. De kosten van de verhuizing hangen af van een aantal factoren. Bent u benieuwd wat onze services voor u en uw specifieke situatie gaan kosten? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan!

Direct Woningontruiming biedt een klantgerichte service van A tot Z waarbij zorgvuldigheid, snelheid en een hoge kwaliteit centraal staan. Heeft u daarom hulp nodig bij de verhuizing? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen en gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Gebruik maken van onze diensten?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte